Seyfrieds Neem Churna BIO por 100 g
A Seyfrieds Neem Churna egy bio levél por, amely ősi ájurvédikus receptek szerint készült. A Neem fa kérgét és leveleit az Ayurveda olyan anyagokként ismeri, amelyek csökkentik a Pittát.
- bio por
- keserű íz
- csökkenti a Pittát
Seyfrieds Neem (Nimba) Churna bio por 100 g
A Seyfried Neem Churna egy bio levél por, amely ősi ájurvédikus receptek szerint készült. A Neem fa kérgét és leveleit az Ayurveda olyan anyagokként ismerik, amelyek csökkentik a Pittát.
A neem gyógynövény bőr- és hajápolásra is alkalmas. Zsíros, vegyes és aknés bőrre ajánlott. A neem antibakteriális tulajdonságairól is ismert. Ezért segít a bőrproblémák, mint például az ekcéma, pikkelysömör, korpásodás megoldásában.
JELLEMZŐI ÉS ÖSSZETÉTELE
- Összetevők: Neem por* (lat. Azadirachta indica) kérge és levele, * tanúsított biotermesztésből.
- Súly: 100 g
- Származási hely: India
- Elkészítés: Javasoljuk, hogy 1 teáskanálnyi mennyiséget meleg vízben keverjen el és úgy fogyassza.
- Figyelmeztetés : Száraz és hűvös helyen tárolandó.
Figyelmeztetés:
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Gyermekek elől elzárva tartandó. Nem fagyasztható. Ezt a terméket étrend-kiegészítőként hozták forgalomba. Nincs jóváhagyott gyógyászati hatása, és nem használható gyógyszerként. Az Amalaki Rasayana még a hűtőszekrényen kívül is hosszú ideig eltartható.
A gyógynövényekre és gyógynövénytermékekre vonatkozó hatályos EU-jogszabályok szerint nem adhatóak meg részletesebb információk, amelyek a gyógynövények egészségre gyakorolt hatásának vagy gyógyító hatásának benyomását kelthetik. A gyógynövények tudományos kutatásokkal bizonyított hatásait nem lehet megemlíteni, kivéve, ha egy gyógyszergyár által bejegyzett gyógyszerről van szó.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Ayurvédikus Churnas porok |
---|---|
Jótállás: | Lejárati dátum |
Súly: | 100 g |
Dosha: | Pitta |
Forma: | Por |
Kategória: | Élelmiszerek |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.