Pilates edzések eredményei előtte és utána - mennyi idő alatt látható különbség

Joseph Pilates híres idézetéről: „10 óra után érezni fogod a különbséget, 20 óra után látni fogod a különbséget, és 30 óra után új tested lesz.” A 30 óra körülbelül 3 hónapos gyakorlatot jelent heti 3 órában. A klasszikus Pilates módszer több mint 500 különböző gyakorlatot foglal magában, amelyeknek megvannak a maguk variációi attól függően, hogy milyen eszközt használnak hozzájuk.

Az interneten ma tucatnyi átformáló történetet találhatunk arról, hogy a Pilates vagy a Pilates Reformer gyakorlatok hogyan járulnak hozzá a jobb alakhoz. Ahhoz, hogy valamit hozzáadjunk a háttérünkből, megkérdeztük a helyi Pilates stúdiókat tapasztalataikról.

A Pilates gyakorlása leggyakrabban szőnyegen történik, ahol különböző Pilates segédeszközök is megjelenhetnek. A szőnyegen végzett gyakorlat kiterjesztése a Pilates gépen - a Reformeren végzett gyakorlat, amelyet eredetileg maga a módszer szerzője tervezett. A gépen végzett gyakorlatok során még gyorsabban láthatja az eredményeket az egyedülálló rugórendszernek köszönhetően, amely az edzés során az ellenállás mértékét változtatja.

Általánosságban elmondható, hogy 3 hónapos rendszeres testmozgás után határozott hasi izmok és testhosszabbodás figyelhető meg. A testtartás gyakran javul, több hely van a fej és a vállak között. Bár az átalakulás nem lehet azonnal drámai, az összhatás mindenképpen figyelemre méltó.

 

DO-Pilates – Denisa Owen

A rugalmasság változásának bemutatása gépi gyakorlatok után lánycsoporttal. A fotók az óra elején és végén készültek.

pilates eredmények

 

Pilates4u – Lucia Knapcová

Inspiráló példák több ügyféllel való munkavégzés során.

pilates eredmények előtte utána

 

 

pilates eredménye

 

BEactive - Lenka Bakošová

Az egyórás egyéni óra előtt és után készült fotók. Oldalsó testhelyzetekben mindig a fül környékéről húznak egy sárga vonalat "képzeletbeli függővonal", így az ember dőlésszöge látható. Az alsó végtaggal készült alkotás fotóján a képzeletbeli függővonal a második lábujjtól (az alsó végtag egy vonalban lévő tengelye megközelítőleg a SIAS vonalban, a térd közepén és a 2. lábujjban fut).

 

pilates eredmények_1

Előadó vagy, vagy vannak saját személyes átalakulásai? Járuljon hozzá ehhez a cikkhez, küldjön nekünk fotókat, és közösen elkészítjük ennek az inspiráló bemutatóját.

 

button-newsletter-blog2hu

Segített ez a cikk? Ha igen, te is segíthetsz másnak, hogy elolvassa, ha megosztod ezt az oldalt. A cikk alatti megjegyzésekben pedig megoszthatod tapasztalataidat és így is segíthetsz másoknak.